Disclaimer

Roggeman Marika
Kanadastraat 21  
B-2860 Sint-Katelijne Waver
Ondernemingsnummer: 0688.859.837
GSM: +32 (0)473 78.00.48
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hierna vernoemd als : RM (afkorting Roggeman Marika)


HOSTING

De hosting van de webruimte www.vooraltijdinjehart.be wordt verzekerd door :

Combell nv Skaldenstraat 121 B-9042 Gent Tel: +32 (0)9 218.79.79 De Privacyverklaring van dit hostingsbedrijf vindt u op de website via onderstaande link: https://www.combell.com/nl/over-combell/privacy-policy

WEBSITE

Deze website werd heel zorgvuldig samengesteld. RM kan echter niet instaan voor de juistheid van de geleverde informatie. RM sluit dan ook alle verantwoordelijkheid uit voor schade die rechtstreeks of onrechtstreeks resulteert uit het gebruik van deze website, behalve ingeval van opzettelijke misleiding of grove nalatigheid vanwege RM.

De specifieke kenmerken, toelichtingen en technische specificaties van de producten die voorgesteld worden op deze website kunnen onderworpen zijn aan wijzigingen op elk ogenblik en zonder voorafgaand bericht.

Als de gebruiker bepaalde, onontbeerlijke gegevens weigert mee te delen, dan kan het gebeuren dat RM het verzoek niet kan afhandelen. Deze website bevat koppelingen naar andere websites. RM kan niet aansprakelijk zijn voor de bescherming van gegevens of de inhoud van deze websites.